Yritys

Laatua ja toimitusvarmuutta laajalle asiakaskunnalle

Vörlön Vihannes Oy

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita ja terveellisiä kuorittuja tuotteita yhdellä tilauksella ja täsmällisellä toimituksella.

Vörlön Vihannes Oy on Tammelan Teurolla toimiva yritys, jonka toiminnat keskittyvät sipulien, vihannesten sekä juureksien kuorintaan.

Tällä hetkellä toimitamme tuotteitamme lähinnä pääkaupunkiseudulle.

Asiakkaamme arvostavat toiminnassamme erityisesti tuotteiden laatua sekä toimitusvarmuutta.

Valmiiksi kuorittuja tuotteitamme ovat mm. porkkana, veitsikuorittu porkkana, sipuli ja punasipuli. Tuotteet pakataan yleensä 2, 5 sekä 10 kg pusseihin. Lisäksi kuorittujen valikoimaamme sisältyy mm. punajuuri, lanttu, palsternakka, selleri, bataatti ja shalottisipuli.

Raaka-aineet tulevat lähialueelta; lähimmät samasta pihapiiristä Tuomolan tilalta. Tuotannon jatkuvuuden takaamiseksi tuomme raaka-ainetta käyttöömme myös Euroopasta tilanteissa, jossa saatavuus Suomesta on heikko ja siten voimme taata ympärivuotisen tuotannon.

Vörlön Vihannes Oy tarjoaa yhdellä tilauksella ja toimituksella kattavan valikoiman laadukkaita ja terveellisiä kuorittuja tuotteitamme ajantasaisilla toimituksilla! 

Kylmiö- ja tuotantotilojen laajennushanke 2021

(EU) N:o 808/2014Vörlön Vihannes Oy:llä oli tavoitteena helpottaa raaka-aineiden hallintaa ja lisätä tuotantotilaa rakennuksessa. Investoimme uuteen kylmävarastoon, tuotantotilaan sekä kuorijätetilaan, joiden rakentaminen alkoi 2021 alkupuolella.

Uudet tilat helpottavat arkea ja tehostavat tuotantoa. Hämeen ELY-keskuksesta myönnetty tukea laajennushankkeeseen, josta kustannuksien EU-osuus ollut: 14731,34 euroa.

Vörlön Vihannes
Tuotanto ja hankinnat
  • Tapio Launiainen
  • 040 779 2029
  • Verkkolaskutusosoite:
  • 003708909630
  • Operaattori:
    ITELFIHH
Myynti