Yritys

Laatua ja toimitusvarmuutta laajalle asiakaskunnalle

Vörlön Vihannes Oy

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita ja terveellisiä kuorittuja tuotteita yhdellä tilauksella ja täsmällisellä toimituksella.

Vörlön Vihannes Oy on Tammelan Teurolla toimiva yritys, jonka toiminnat keskittyvät sipulien, vihannesten sekä juureksien kuorintaan.

Tällä hetkellä toimitamme tuotteitamme lähinnä pääkaupunkiseudulle.

Asiakkaamme arvostavat toiminnassamme erityisesti tuotteiden laatua sekä toimitusvarmuutta.

Valmiiksi kuorittuja tuotteitamme ovat mm. porkkana, veitsikuorittu porkkana, sipuli ja punasipuli. Tuotteet pakataan yleensä 2, 5 sekä 10 kg pusseihin. Lisäksi kuorittujen valikoimaamme sisältyy mm. punajuuri, lanttu, palsternakka, selleri, bataatti ja shalottisipuli.

Raaka-aineet tulevat lähialueelta; lähimmät samasta pihapiiristä Tuomolan tilalta. Tuotannon jatkuvuuden takaamiseksi tuomme raaka-ainetta käyttöömme myös Euroopasta tilanteissa, jossa saatavuus Suomesta on heikko ja siten voimme taata ympärivuotisen tuotannon.

Yrityksen sisällä on ollut aikaa tehostaa tuotannon prosesseja, suunnitella investointeja ja kehittää tuotantoa avautuville markkinoille. Ajatuksemme on suunnattu jo tulevaan, uuteen normaaliin, joka toivottavasti toteutuu tämän vuoden aikana.

Vörlön Vihannes Oy tarjoaa yhdellä tilauksella ja toimituksella kattavan valikoiman laadukkaita ja terveellisiä kuorittuja tuotteitamme ajantasaisilla toimituksilla! 

Vörlön Vihannes
Tuotanto ja hankinnat
Myynti